Blog

La poesía elevada al infinito – Alessio Arena cantando en La Festa de la Poesia a Sitges

Alessio Arena Festa Poesia Sitges“El músic italià Alessio Arena, políglota empedreït de veu subtil i íntima, acompanyat dels seus músics Toni Pagès, Vic Moliner, Núria Galvany i Adrià Plana, conjuntava les seves creacions sonores incloses en el seu primer disc Bestiario Familiari (diMusicainMusica, 2013) amb els versos de veus tan imprescindibles del nou panorama com les de Lucia Pietrelli, Hèctor Serra i Luna Miguel. Els cants d’Arena varen engendrar llàgrimes, tal és la seva potència, vessada amb simpatia i amb un amor incondicional cap a les paraules, que de la seva boca sortien en italià, castellà o català amb el mateix furor incontrolable. Un dels moments més emocionants va ser quan, com a introducció a la cançó “Jeroglíficos egipcios”, Alessio va explicar que la primera vegada que va veure el seu pare va ser a través de la televisió quan aquest cantava en un gran festival de música. El cantant tenia tres anys. I mai no va oblidar aquell moment. Amb aquest despullament es mostrava Alessio tota l’estona, sense barreres, volent que tothom s’acostés a ell d’esperit i carn a través dels seus furors cantats amb veu de papallona de sang, a mig camí de veu femenina i plor masculí. Veient-lo allà molts vàrem saber que si continua amb aquesta bona feina Alessio Arena serà un dels més grans, i nosaltres podrem dir que vàrem tenir el privilegi d’escoltar-lo en aquest marc idíl·lic.”

Todo el artículo: Núvol.

Fecha →
4 Jul
Etiquetas →
Etiquetas: , , ,

Deja un comentario

Or comment using your Facebook account: